The Golden Compass

Känner du dig lite oförtjänt munter och positiv? Känner du kanske att du behöver tas ned på jorden och få ett brutalt uppvaknande som slår alla mardrömmar du någonsin genomlidit? Då är The Golden Compass till Xbox 360 något för dig!


Med sin idiotiskt oförlåtande spelkontroll trillar du nedför första bästa klippa så fort du får chansen, glöm kamerarotation och någon som helst överblick. Kontrollen och speldesignen kommer få dig att slita ditt hår i vredgat ursinnne, så var noga med att raka huvudet innan.


Grafiken här är i världsklass, så länge du jämför med tidiga 3D-floppar till Sega Saturn. De horribla inspelade rösterna kommer hemsöka dina öron och orsaka många sömnlösa nätter. Du önskar du vore döv.  


Golden Compass är något du utsätter dig själv för och bör markeras med varningstext från Socialstyrelsen. Du kommer antingen tycka synd om dig själv, eller älska förnedringen det innebär att försöka uppbåda tålamod att ta sig igenom det här. Se det som en utmaning i klass med baskerprovet.


Det är spelet du absolut inte bör utsätta dina barn för, eller ens ge till din värsta fiende.


Själv pallade jag ungefär 3 timmar total speltid innan jag började känna yrsel, illamående och kallsvettningar längs ryggen. Och då är jag härdad gamer sedan 1989 som prövat det mesta. Det här är ingenting för rookien som bara spelat plastgitarr och stått på Wii-fit-brädor. Här krävs än mer ärrade veteraner.


Kommentarer
Postat av: Fattybom

Läskigt säger du? Hm. Jag får komma hem till dig och pröva!

2009-05-12 @ 19:28:33
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0